De Golf Fun Factor

Golf Fun Factor cursus

Graag introduceren Stichting Golf4Holland en de Tee Time Golf Studio een nieuw concept in golf.

Het concept, de Golf Fun Factor Cursus, is een combinatie van lessen, trainingen en spelen – alles onder begeleiding van gedreven professionals.

Doel van de cursus is vooral dat iedere deelnemer zijn of haar Golf Fun Factor(en) ontdekt.

Golf Fun Factoren

Die Golf Fun Factoren zijn de factoren waar golfers hun plezier aan golf aan ontlenen.

Voor de een is dat competitie, voor een ander is het de gezelligheid. Voor weer een ander kan dat zakelijk zijn. Een combinatie van deze factoren is uiteraard ook mogelijk.

Aan het einde van deze cursus weten deelnemers dus hoe en waar zij het meest plezier beleven aan golf. Ze gaan met zelfvertrouwen de baan op. En zijn voor iedere golfer een plezier om mee te spelen. Het zijn ook vlotte spelers die met gemak 18 holes in 4 uur spelen.

Behalen Handicap 54/GVB

Behalen van een GVB/Handicap 54 is dan ook kinderspel met deze cursus.

Start die iedere golfer verdient

Een Golf Fun Factor cursus is de start die iedere golfer verdient. De enige cursus op basis waarvan men kan bepalen of golf een sport is waar men plezier aan gaat beleven.

En de enige ook waarna de zakelijke golfer direct met het zakelijk netwerk kan golfen – en een plezier zal zijn om mee te spelen.

Het is niet de snelste of goedkoopste cursus, maar wel de enige waar u écht waar voor uw geld krijgt. Omdat u gegarandeerd datgene vindt wat u levenslang golfplezier oplevert:

UW GOLF FUN FACTOR !

Klik hier voor meer informatie over de opzet van de cursus

Meer weten?

Neem even contact op met Leo van Bennekom, info@teetime.nl, 06-53967738. Ook golfprofessionals die belangstelling hebben om deze cursussen uit te voeren, kunnen contact opnemen.

 

Ondersteund door:

       

     

 

GOLF FUN FACTOR IS POWERED BY