Opzet van de Golf Fun Factor Cursus

LES PROGRAMMA

Wat 4 Personen 2 Personen
Lesuren 6×2 uur 6×1 uur
9 holes met pro 3 (duur ca 2 uur) 3 (duur ca 1,5 uur)
Theorie avond met Examen 1 1
Trainingen 5 a 2 uur 3 a 1 uur

GROEPSGROOTTE

Bij de Golf Fun Factor cursus bestaan groepen uit minimaal 2, en maximaal 4 personen.
Daarmee garanderen we deelnemers voldoende aandacht voor iedere persoon.

PROFESSIONALS/GOLFLERAREN

We hebben door heel Nederland de beste golf professionals bereid gevonden om mee te werken aan de Golf Fun Factor cursus. Ze zijn er bij alle onderdelen van de cursus altijd bij.

GOLFLES

U krijgt 6 keer alleen met uw groep les, 2 uur per keer met 4 personen en 1 uur per keer met 2 personen. U leert dan putten, chippen, pitchen, bunkerschot en het spelen met ijzers. En u leert ook leuke oefeningen voor als u zelfstandig gaat oefenen.
De eerste afspraak maken wij op basis van uw wensen. De rest van de cursus plant u zelf met uw golf professional aan het einde van de eerste les.
We raden u aan om dit niet meer dan 1x per week in te plannen. Dit in verband met de trainingen.

GOLFTRAINING

Er worden per groep 5 regionale trainingen opgezet. Bij iedere training is steeds een golf professional aanwezig. Deze geeft u tips bij het oefenen. Trainingen zijn voor alle deelnemende groepen. En dat is weer leuk om andere golfers te ontmoeten!

BAANLES

U gaat 3 maal 9 holes spelen onder begeleiding van de golf professional. U leert hierbij diverse spelvormen, bewegen in de baan en natuurlijk de praktische toepassing van regels en etiquette.
Bij de laatste spelronde kunt u ook uw score maken om uw handicap 54 te behalen. Iedere ronde van 9 holes duurt ca. 2 uur.

THEORIELES

Theorieavond met aansluitend examen.We gaan er vanuit dat u bij Golf4Holland online de regelexamens zelf ook oefent. Tijdens de lessen en spelen doet u ook al de nodige kennis op van regels en etiquette. Bij deze gelegenheid wordt het allemaal nog een keer met u doorgenomen. U kunt vervolgens het examen afleggen.

NGF REGISTRATIE EN HEEL VEEL KORTING!

De Golf Fun Factor cursus is inclusief lidmaatschap Golf4Holland en registratie NGF.
Als lid van Golf4Holland krijgt u 50% korting op meer dan 100 banen in Nederland en Europa. Ook dit is allemaal inbegrepen in deze cursus!

KOSTEN

Kosten €595,- per deelnemer ALL IN
Schrijf je nu hier in!

MEER INFORMATIE? VRAGEN?

Bel gerust voor meer informatie en mogelijkheden even Leo van Bennekom op 06-53967738 of neem even contact op via messenger – of via ons contact formulier!

Wil je even teruggebeld worden? Geen probleem – laat dan even je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk!

 

Ondersteund door:

       

     

 

GOLF FUN FACTOR IS POWERED BY