Zakelijk Golfen
met Golf Fun Factor

U bent op zoek naar een introductie en/of opleiding van uw medewerkers in de golfsport. Het is leuk voor uw medewerkers én het kan belangrijk zijn in de contacten met uw relaties.

Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers met zelfvertrouwen en plezier in en om de baan bewegen. Weten waar ze op moeten letten, de regels kennen, én ook daarin de perfecte gastheer/vrouw zijn.

U kunt bij het aanvragen van alle cursussen aangeven dat het om een zakelijke cursus gaat. Wij maken graag, samen met u, een cursus op maat. Neem via onderstaande button contact met ons op of mail ons op info@golffunfactor.nl.

{

“We zijn samen met onze kinderen begonnen met golf via de Golf Fun Factor cursus. Al snel hadden we allemaal het plezier in golf ontdekt. Leuk in teams met elkaar spelen. Of samen spelen om te zien wat we samen voor score kunnen maken! Zo leuk om dat met de kinderen te doen..en nog leuker dat opa en oma ook golfen! Die Golf Fun Factor cursus zullen we nooit vergeten. Top!”

Familie de Vries

“Laatst iets leuks gedaan, met nog 3 zakelijke relaties! Het golf spel opgepakt met Golf Fun Factor. Het spel leren kennen, de regels maar vooral ook plezier hebben in het spel! Super. Nu speel ik al weer een aantal jaar golf zowel privé als zakelijk (goed voor de contacten in relaxte sfeer). Conclusie wat mij betreft: Golf Fun Factor – die slag had ik eerder moeten maken! Geweldig!”

Herman Steerenburg

“We hebben het lesprogramma van Golf Fun Factor met plezier gevolgd. Ik ga nu met zelfvertrouwen de baan op, ken de regels en weet wat men daar van mij verwacht. Nu heerlijk met vrienden veel tijd doorbrengen op de golfbaan om technieken te trainen en mijn handicap te verlagen – maar vooral om veel plezier met mijn vrienden te beleven!”

Joke Meijnders

“Toen ik met Golf Fun Factor begon had ik eigenlijk geen idee wat ik van golf zou vinden. Ik werd ingedeeld in een groep met 3 anderen. En toen ontdekte ik hoe aardig golf en zakendoen met elkaar samen kunnen gaan. Want een van de anderen bleek tot de doelgroep van ons bedrijf te horen – en nu spreken we altijd met veel plezier af op de golfbaan!”

Peter van der Biesteveld

“Mijn vrouw en ik hadden vroeger al eens een GVB cursus gevolgd maar wisten daarna eigenlijk niets van golf en zijn gestopt. We zagen Golf Fun Factor en dachten laten we het nog een keer proberen. Maar dit keer samen met de kinderen. We kunnen het niet anders zeggen: een schot in de roos! Nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn!”

Familie Hoogeberg

“Er is leven na voetbal!

De Golf Fun Factor cursus heeft ons de mogelijkheid gegeven om op ongedwongen, maar professionele wijze kennis te maken met golf.

Dankzij Golf Fun Factor staan wij nu met plezier op de baan!”

Vrienden vv Brielle

Wordt lid van GFF en profiteer van HOGE KORTINGEN OP VEEL BANEN

Ik wil lid worden